meistä

mikä on singapore ic

singapore ic tech pte.ltd on puolijohteiden ja elektronisten komponenttien maailmanlaajuinen valtuutettu jakelija. Jakelu tapahtuu yli 800 tunnetuilta valmistajilta, ja se tarjoaa täyden tuotevalikoiman, mukaan lukien puolijohteet, passiiviset komponentit ja liitännät, sekä ammattimaisen logistiikan ja palvelun, toimittaa uusia tuotteita ja tekniikoita suunnittelijoiden suunnittelemiseksi ja henkilöstön hankkimiseksi.

miksi singapore ic kumppaniksi

 • alennushinta

  hinnallamme on suuri hintaetu samalla toimialalla.

 • palvelun laatu

  kanssamme työskennelleet asiakkaat ovat kiitoneet palvelumme ja laatua.

 • tekninen tuki

  asiantuntijamme odottavat tarjoamaan ammattimaista teknistä tukea ja auttamaan sinua rakentamaan ratkaisuja.

 • toimitus ajallaan

  saavuttaaksemme nopean palvelumme, oikea-aikainen toimitus on se, jonka kanssa olemme aina kamppailleet.

tunnettu elektronisten komponenttien toimittaja

Tänään, singapore ic chip tech pte.ltd on tullut tunnetuksi elektronisten komponenttien toimittajaksi maailmassa sen rakentamisesta lähtien, kun se rakennettiin vuonna 2002, ja samalla tarjoamme loppukäyttäjille OEM-palveluita, olemme toimittajia, mutta olemme valmiiden tuotteiden valmistaja palveluntarjoaja, vähentämällä välilinkkiä, toivottaa teidät tervetulleeksi pitkäaikaisten kumppanuuksien luomiseen kanssamme

singapore ic chip tech pte. Oy. on sitoutunut tarjoamaan laadukasta palvelua, joka on saanut yksimielisen tunnustuksen ja palkinnot, ymmärrämme ammattitaitoisen palvelun tärkeyden vastata asiakaskysymyksiin ja hyvissä ajoin, työskentelemme jatkuvasti asiakaskeskeisen jakelustrategian määrittelemisessä.

ota yhteyttä