laadun takuu

kaikki myynnissä olevat tuotteet ovat alkuperäisiä ja sertifioituja. takaamme, että kaikki tuotteet, jotka ostetaan suoraan valmistajilta tai valtuutetuilta edustajilta.

 

Joillakin tuotteilla on rajoitettu takuu. Jos tämä tuote epäonnistuu takuuaikana, piiriasiantuntijat korjaavat vaurion tai korvaavat laitteen, jos se on oikeutettu. tämä takuu koskee vain valmistusvirheitä. Väärinkäytöstä, fyysisestä vammasta tai liiallisesta kulumisesta aiheutuvat vahingot, jotka ylittävät laitteen suunnittelun ja tarkoituksen normaalin ja kohtuullisen kapasiteetin - kuten jatkuva käyttö valmistus- / kokoonpanolinjan ympäristössä -, ei korvata. kulutustarvikkeet, kuten lämmityselementit, kärjet, mittapäät ja kaapelit tai muut tavarat, jotka \"kuluttavat itsensä\" normaalin käytön seurauksena, eivät kuulu takuupolitiikan piiriin.

 

Takuuhuollon saamiseksi laite on palautettava digi-siruun. käyttäjä vastaa korjatun / vaihdetun tuotteen lähetyskustannuksista. Kaikissa palautuksissa on oltava jäljennös alkuperäisestä ostokuitista sekä täytetty rma-lomake. ota huomioon palautettavan tuotteen turvalliseen pakkaamiseen liittyvät ohjeet.