yrityspalvelut

yrityspalvelut

singapore UV-tekniikka pte.ltd. on erikoistunut asiakkaiden sitoumusten täyttämiseen, rajoitetun määrän jakelijoita on suunniteltu antamaan meille parempi käsitys toimittajista ja heidän tuotteistaan ​​sen sijaan, että laajentaisimme niiden määrää.

Myyntiosastomme tekee tiivistä yhteistyötä suunnitteluosaston kanssa tukeakseen luovaa suunnittelua ja auttaa sinua saamaan yrityksesi tuotteet markkinoille oikea-aikaisesti, lupaamaan täyden palvelukokonaisuuden hankinnoista lopputuotteisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin.

oikea-aikainen vastaus

tiimimme vastaa nopeasti asiakkaiden pyyntöihin, auttaa etsimään edullisia osia ja tarjoamaan kilpailukykyistä hintaa, tiedämme, että odottaminen on turhauttavaa, että miksi me täällä, 24 tunnin verkkopalvelulla, ratkaisemme tämän ongelman asiakkaiden koko maailmalle, jos sinulla on pyynnöt, ota rohkeasti yhteyttä.

laatuvakuutus

laadunvalvontaohjelma estää vääriä tuotteita varmistaen samalla luotettavuuden ja suorituskyvyn.

jollei laskussa tai muussa kummankaan osapuolen kirjallisessa sopimuksessa toisin mainita, ostajalle on tarjottava 12 kuukauden tuotetakuuaika sen varmistamiseksi, että tuote toimii valmistajan esitteessä kuvatulla tavalla valmistuspäivästä lukien. takuusisältö tarjoaa korvaamisen tai hyvityksen kokonaismäärästä sopimuksen tuotteen arvosta. jollei seuraavista ehdoista muuta johdu:

tämä takuu ei koske ostajan huolimattomuutta tai väärinkäyttöä (mukaan lukien väärinkäyttö elektronisten komponenttien käsittelyn, varastoinnin, kuljetuksen tai asennuksen yhteydessä) tai mitään elektronisten komponenttien vikoja, joita valmistaja ei suosittele.